maskota drvo prom kocani

ИЛИ
Јави се:
033 270 576

Голем избор на Алуминиумска И ПВЦ Столарија

Нашата компанија ви нуди голем избор на профили од нареномираните брендови, како KMG е идеално решение за замена на постоечката столарија, со европски стандарди за еколошки чиста средина. Aluplast IDEAL 4000 прозорите се изведуват од 5 и 6 комори

Собни врати со висок квалитет од сопствено производство

Голем асортиман на собни дрвени врати со висок квалитет. Вратите ги изработуваме од различни материјали достапни во повеке дезени и бои, како Венге, Бела, Бука, Храст, Темен и светол Храст, Орев, Бели ЦПЛ и многу други модели.

Дрво-алуминиум - Совршена комбинација

Покрај доброто архиктектонско решение, од голема важност е квалитетот и изгледот на прозорците. Како главна цел за заштита и добар изглед на прозорците обложениата алуминиумски облога од висок квалитет се користи затоа што универзалната дрво-алуминиумска столарија е комбинација која ги спојува најдобрите карактеристики на вградените материјали.

НАЈНОВИ ПРОЕКТИ

Дрво Пром - Градежна Столарија

Јавете те се уште денес

033 270 576